Friday, 11 November 2011

ရန္ကုန္ ဂဏန္းဟင္း ( Rangoon Crab) ဆိုပဲ

Crab Rangoon is a deep fried dish with flaked crab meat, scallions, and cream cheese wrapped up in a wonton wrapper. These American Chinese appetizers are found everywhere in Chinese restaurants. But instead of eating them as deep fried, there is a quick way to bake them at home. Here is how to make baked crab Rangoon.

အေမရိကန္ ရိွတရုပ္စားေသာက္ဆိုင္ၾကီးေတြမွာနာမည္ၾကီးေနတဲ့  Crab Rangoon  ဆိုတဲ့ဟင္းပါ။
အဂၤလိပ္ေခတ္၊ဦးႏုေခတ္ေလာက္က လူေတြစားခဲ့ပံုရတယ္။ စစ္တပ္ၾကီးဆိုးတဲ့ေခတ္မွာေတာ့ဒီဟင္းရိွမွန္း
ေတာင္မသိရပါဘူးဗ်ာ။ စားဘူးဖို ့ေနေနသာသာပါ။

1 comment :

Anonymous said...

ေစာက္ရူး ဗမာျပည္မွာ ဒီအေၾကာ္မရွိဘူး အရင္ကလဲမရွိဘူး အခုုလဲမရွိဘူး။ မင္းတိုု႔လုုပ္မွ မႏၲေလးကေရႊ႔လာတဲ့ ေလာင္းကစားဝိုုင္း လက္စ္ေဗးဂတ္စ္ ေရာက္လာၿပီး မႏၲေလးေဘး ျဖစ္သြားတယ္ လုုပ္ေနဦးမယ္။